Stem op Rapiditas via Rabo ClubSupport

04 oktober 2020


Door: De sponsorcommissie

Wil jij ook een gemoderniseerd clubhuis en heb je een rekening bij de Rabobank? Dan kun je Rapiditas eenvoudig helpen!

Onlangs is de campagne Rabo ClubSupport gestart. De winst van de Rabobank wordt gedeeltelijk besteed aan het ondersteunen van sportverenigingen. In september heeft ook Rapiditas zich hiervoor aangemeld. Zoals jullie weten proberen we als club steeds aantrekkelijker te worden. Voor bestaande leden, nieuwe leden en voor andere groepen en clubs die van onze clubhuisfaciliteiten gebruik kunnen maken. Met beperkte middelen willen we ons clubhuis en park moderniseren. 

Hoe kunnen wij in de prijzen vallen? Heb je een rekening bij de Rabobank? Dan kun je eenvoudig je stem uitbrengen op Rapiditas. Door in te loggen in de app of op de website van de Rabobank kun je via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ klikken op 'Rabo ClubSupport'. Er zijn geen verplichtingen aan verbonden. Van 5 t/m 25 oktober kun je je stem uitbrengen.

Wij roepen je als Rapiditaslid en Rabobankrekeninghouder op om je stem uit te brengen. Bij voorbaat dank, wij hopen door jouw stem samen met jou te genieten van moderne faciliteiten op Rapiditas!    

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen