Tenniskids en Jeugdcompetitie start zondag 13 juni

29 mei 2021


Door: Jeugdcommissie en Trainers

Goed nieuws voor onze jeugdleden: officiële cluboverstijgende wedstrijden voor jeugd t/m 17 jaar zijn vanaf 5 juni weer toegestaan. Dit betekent dat de Tenniskids en Junioren competitie, weliswaar verkort, van start gaat.

De speeldata vind je hier. De jeugdleden die zich hebben opgegeven voor de voorjaarscompetitie ontvangen binnenkort meer informatie via de mail. 

Ook Tenniskids en junioren toernooien kunnen vanaf 5 juni weer doorgaan. Wil je weten met welke toernooien je mee kunt doen, check dan Mijn KNLTB.

Publiek bij jeugdwedstrijden en interne wedstrijden is helaas nog niet toegestaan. Details van de nieuwe versoepelingen en de richtlijnen volgen zo snel mogelijk. 

Barvrijwilligers

Voor de competitiezondagen zoeken we nog ouders die mee willen helpen achter de bar en in de keuken voor het bereiden van de lunch en de versnaperingen voor de tenniskids. Je kunt je opgeven door een e-mail te sturen naar [email protected] met vermelding van de dag en het gewenste tijdstip. We werken met twee shifts: 8:30 - 11:30 en 11:30 - 14:30 uur. Ouders die zelf lid zijn kunnen een dienst uit zoeken via de dienstenplanner in de KNLTB ClubApp of via de website. 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen