Toegang accommodatie en baanverlichting winterseizoen

25 november 2019


Door: Maureen Völler (Verenigingsmanager)
 
Het winterseizoen is begonnen en de schuifwand geplaatst in het clubhuis. De kleedkamers en de toiletten zijn nu bereikbaar via de deur aan de achterkant van het terras met het ledenpasje.
 
Het ledenpasje heb je ook nodig voor de toegang van het invalidentoiltet waar je de baanverlichting kunt inschakelen. Het invalidentoilet (de eerste blauwe deur) bevindt zich aan de rechterkant bij binnenkomst op het park. Na inschakelen blijven de lichten anderhalf uur aan! Kijk ook eerst even goed welke banen reeds verlicht zijn. De baanverlichting wordt per blok van twee banen ingeschakeld.

Tijdens trainingsuren (maandag tot en met donderdag van 16.00 tot 22.00 uur) kan men gebruik maken van het clubhuis en een drankje nuttigen. De trainers sluiten in principe het clubhuis. Mocht het gezellig zijn en wil je nog langer blijven dan is dat mogelijk. Vraag de trainers naar de vrijwilligerssleutel. Je moet dan wel op de hoogte zijn van de afsluitprocedure en in het bezit zijn van het IVA certificaat (Instructie verantwoord alcohol schenken). De barhandleiding met de afsluitprocedure is ook te vinden in de map die zich onder de bar bevindt. We vertrouwen erop dat consumpties correct worden afgerekend en dat zowel de bar als het clubhuis netjes worden achtergelaten. Het gebruikte glaswerk graag weer schoon terugzetten.

Mocht je het ledenpasje nog niet hebben opgehaald, neem dan contact op met Maureen door een mail te sturen naar [email protected]

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen