Toptennis en Flower Power feest! 1 juni bij Rapiditas

14 april 2024


Door: Evenementencommissie

Power op de tennisbanen en flowers op de dansvloer. Dat is de feestelijke combinatie bij Rapiditas op zaterdag 1 juni.

De hele dag door zijn er toppers op de baan met de reguliere competitie en de Eredivisie. Daarna klinken de flower power plaatjes en vele andere hits uit de speakers voor een dansje met een drankje. Voor de innerlijke vrije geesten is er ook tegen betaling een lekkere maaltijd te verkrijgen, met een vega optie. 

Baan 6 organiseerd op deze dag ook een Barbecue. Specialist Jory komt deze dag langs om zijn kunsten te vertonen op een echte OFYR barbecue. Wat is een OFYR? Een OFYR is een kooktoestel waarop met vuur gebakken wordt. Barbecueën wordt hierdoor een heus spektakel wat je niet wilt missen. Rapiditas leden kunnen zich vooraf opgeven via deze link. Voor toeschouwers geldt “Op is Op”.

Kom gezellig langs! Of je nu competitie speelt of niet, uit of thuis speelt, lang, kort of geen haar hebt. Iedereen is welkom; ‘Dont’t worry, but be hippie! Want net zoals de zon de bloemen kleurt, zo kleurt de muziek het leven’. Heb jij jouw hippiehaar, flowerblouse, flairbroek of John Lennon bril uit de kast gehaald? Dan verdien jij een lekkere verrassing.

 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen