Toptennis vraagt daadkracht

06 oktober 2019


Door: Maureen Völler (Verenigingsmanager)

Om als Rapiditas in de Eredivisie te blijven spelen hebben we een aantal daadkrachtige mensen nodig die een enthousiast steentje kunnen bijdragen.

Rapiditas is voor het zesde jaar op rij actief op het hoogste niveau van de landelijk tenniscompetitie. In 2013 werd ons team al meteen kampioen in de Hoofdklasse Gemengd en promoveerde naar de Eredivisie Gemengd. Het toptennis werd bij Rapiditas en in Nijmegen een begrip waar altijd veel tennisliefhebbers op af komen.

Om met een team in de Eredivisie te kunnen blijven meespelen, moeten we het professioneler gaan aanpakken. Daar hebben we een aantal daadkrachtige mensen voor nodig die een enthousiast steentje kunnen bijdragen. Bijvoorbeeld:

  • zitting nemen in het bestuur van de Stichting Toptennis Rapiditas of lid worden van de nieuwe Werkgroep Toptennis.
  • werven van sponsors voor het toptennis en het organiseren van sponsoractiviteiten.
  • het aanvragen van subsidie bij de gemeente Nijmegen en/of de provincie Gelderland.
  • de organisatie van side events rondom de Eredivisie-thuiswedstrijden.
  • het verzorgen van de PR rondom de Eredivisie Gemengd (via de sociale media, kranten, andere tennisverenigingen in Nijmegen e.o.).
  • de organisatie van andere activiteiten in de aanloop naar de Eredivisie Gemengd, bijvoorbeeld een bedrijfstenniscompetitie of een schooltenniscompetitie, waarvan de finales vlak voor of op de thuisspeeldagen van de Eredivisie plaatsvinden.

Lijkt het je een mooie taak om het toptennis voor Rapiditas te helpen behouden en te versterken, neem dan vóór 1 november contact op met Maureen Völler (verenigingsmanager, tel. 06-24892874 / e-mail: [email protected]) of Michael Schermer (Stichting Toptennis Rapiditas, tel. 06-36324153 / e-mail: [email protected]).

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen