Uitslag Rabo ClubSupport bekend

10 oktober 2022


Door: De Sponsorcommissie

Rabo ClubSupport 2022 zit erop. Tot en met 27 september werd er volop campagne gevoerd door clubs, verenigingen en stichtingen. Ook Rapiditas deed weer mee.

Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank financiële ondersteuning aan lokale verenigingen en stichtingen. Goed voor jouw club & geweldig voor de buurt! Leden van onze bank hebben tijdens de stemperiode € 170.000,- over 369 clubs verdeeld. Tijdens de stemperiode van 5 tot en met 27 september brachten 5.939 leden van Rabobank Rijk van Nijmegen ieder vijf stemmen uit op clubs, die zij een warm hart toedragen. Inmiddels zijn de stemmen geteld en is de uitslag bekend. 

Rapiditas heeft een mooi geldbedrag van 275,66 euro gewonnen. Zoals jullie weten proberen we als club steeds aantrekkelijker te worden. Voor bestaande leden, nieuwe leden en voor andere groepen en clubs die van onze clubhuisfaciliteiten gebruik kunnen maken. Met beperkte middelen willen we ons clubhuis en park moderniseren. Met dit mooie bedrag komen we steeds een stukje dichterbij bij een mooi speeltoestel voor onze jeugdleden en jeugdige bezoekers.

Bedankt voor het stemmen!

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen