Update coronamaatregelen: Clubhuis en terras vanaf 5 juni open tot 22:00

01 juni 2021


Door: Verenigingsmanager

Goed nieuws: Het clubhuis en terras mogen vanaf 5 juni weer open zijn tot 22:00. We volgen daarbij de regels die gelden voor de horeca.

Het terras was al een tijdje open tot 20:00 uur, maar vanaf 5 juni kunnen we zowel buiten als binnen een drankje drinken. Uiteraard gelden er nog steeds regels waaraan we ons moeten houden:

  • Het terras en de bar is alleen geopend als er een barvrijwilliger is en sluit om 22:00 uur. Zelfbediening is niet toegestaan.
  • Je mag alleen plaatsnemen op het terras na een tennisreservering en als je de gezondheidscheck hebt ingevuld. Dit kan door de QR-code te scannen of het formulier, verkrijgbaar aan de bar, in te vullen.
  • Er gelden vaste zitplaatsen zowel op het terras als in het clubhuis. Er mag niet worden geschoven met tafels en stoelen. Aan de bar zitten mag niet.
  • Er geldt een maximum van 4 personen aan een tafel op 1,5 meter afstand. Tenzij dit mensen zijn uit eenzelfde huishouden.
  • Er geldt een maximum van 50 personen op het terras en in het clubhuis op 1,5 meter afstand. We adviseren iedereen zoveel mogelijk buiten op het terras plaats te nemen.
  • In binnenruimtes is het dragen van een mondkapje verplicht. Dus ook als je een drankje gaat bestellen aan de bar of als je naar het toitel gaat. De barvrijwilliger draagt ook een mondkapje.
  • Kleedkamers, douches en toiletten mogen weer open. Deze zijn (binnenkort) toegankelijk met het ledenpasje. 
  • Ouders en toeschouwers zijn helaas nog niet toegestaan op het park. Voor de jeugdcompetitie geldt dat de teamcoaches en de rijouders wel op het park aanwezig mogen zijn.

De barvrijwilliger is verantwoordelijk voor het naleven van de regels maar we rekenen erop dat iedereen zich eraan houdt.

Barvrijwilligers gezocht

Vanaf nu kun je je weer inschrijven voor de verschillende bardiensten via de dienstenplanner via Mijn Club op onze website of via de KNLTB ClubApp. Voorlopig worden er alleen bardiensten gepland van maandag t/m donderdag van 11:00 tot 12:00 en 19:00 tot 22:00 en in het weekend van 11:00 tot 14:00 en 14:00 tot 17:00. Vanaf zondag 13 juni zullen de bardiensten op zondag van 8:30 tot 11:30 en 11:30 tot 14:30 zijn (ivm de jeugdcompetitie).

Barvrijwilligers dienen in het bezit te zijn van het IVA certificaat. Ben je nog niet bekend met de bardienst, meld je dan bij Maureen

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen