Update: Voorjaarsonderhoud banen vandaag al van start

15 maart 2021


Door: Verenigingsmanager

Top-Court start vandaag met het voorjaarsonderhoud van de banen. Als alles vlot verloopt zijn de banen woensdag 17 maart weer speelklaar. 

Uiteraard zijn de banen in het begin nog zeer zacht en zal onze baanonderhoudsploeg de handen vol hebben aan het dagelijks bijwerken van de banen. We zijn daarom weer op zoek naar leden die deel uit willen maken van deze ploeg onder het motto “vele handen maken het werk licht”. Wil je zo nu en dan ontsnappen uit de dagelijkse sleur? Vind je het leuk om alleen of samen met anderen in de buitenlucht de banen op orde te houden? Wil je ook graag tennissen op mooie strakke banen waar jij aan bijgedragen hebt en na de gedane arbeid nog even nagenieten van een kop koffie op het terras? Heb je tijd om één of enkele ochtenden mee te helpen of heb je een vraag, neem dan contact op met Maureen Völler via [email protected].

Nieuwscategorieën


Reacties

avatar
Frank Nij Bijvank 17-03-2021 13:35

Zijn de banen bespeelbaar vandaag? Zag wel iets over trainingen voorbijkomen, maar niet voor de overige banen

avatar
Maureen Völler 14-03-2021 11:10

Dag Wouter, De kans bestaat inderdaad dat de tennislessen op Rapiditas niet door kunnen gaan. We zullen proberen de lessen elders te geven, maar dat is nu nog niet bekend. Hou de website in de gaten voor nieuws over de training.

avatar
Wouter Feitz 13-03-2021 18:14

Betekent dit automatisch dat er dinsdag geen tennislessen zijn?

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen