Veteranentoernooi 2024: Rapiditas goes back to the 90's

19 juni 2024


Door: Veteranentoernooicommissie (Bart, Coen, Vincent en Rob)

Dit jaar vindt het het 68ste Rapiditas Veteranentoernooi plaats op zaterdag 7 september. Het thema is dit jaar "Rapiditas goes back tot the 90s". De commissie gaat ook dit jaar de organisatie weer oppakken en we gaan ons uiterste best doen om dit toernooi weer zo goed als we kunnen te laten slagen.

Je wordt verwacht om 10.00 uur. Wij zorgen voor de koffie met friandises en een lichte brunch. Eind van de middag de borrel met een muzikale verassing en aansluitend het diner. Na het diner zal Dave van Well de stemming er zeker weer weten in te brengen. Uiteraard zal het aan niets ontbreken en doen we ons best om de loterij als vanouds te laten plaats vinden.

Inschrijving

Je kan je zoals altijd met een team van 2 personen inschrijven. Om zo veel mogelijk mensen in de gelegenheid te stellen om deel te nemen aan de wedstrijd, stellen wij het toernooi ook open voor teams van meerdere personen. Je mag zelf bepalen wie er wanneer speelt. Er kan zelfs na iedere game worden gewisseld. De inschrijfkosten voor het toernooi bedragen € 27,50 per persoon. Bij inschrijving aangeven uit hoeveel personen het team bestaat, naam van iedere speler en speelsterkte. Je ontvangt een tikkie na aanmelding. Let op, we hebben een beperkt aantal plaatsen. Heb je betaald, dan ben je zeker van deelname. We sturen geen reminder, dus betaal direct als je een tikkie ontvangt. Aanmelden via whatsapp bij Coen Reintjes via 0653966028. Vorig jaar hadden we een wachtlijst, dus meld je snel aan.

Diner

Op zaterdagavond wordt er op de club gegeten. Omdat het diner dit jaar wederom door het gerenommeerde cateringbedrijf verzorgd wordt, is het alléén bij voorinschrijving mogelijk om deel te nemen aan het diner. Wij vinden het gezellig wanneer zoveel mogelijk spelers, partners en kinderen hieraan deelnemen. De kosten voor het diner bedragen € 35,00 per persoon.
Schrijf je snel in want de ruimte is echt beperkt.

We verheugen ons op een prachtig toernooi met veel deelnemers en vooral veel gezelligheid.

Voor het toernooi hebben wij al een aantal sponsoren, maar zijn ook op zoek naar nieuwe sponsoren die financiële steun willen bieden aan dit mooie toernooi.

Nieuwscategorieën Senioren


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen