We mogen weer: Clubavond vanaf 2 juli

22 juni 2020


Door: Wietske Fokkinga

Kom je ook weer gezellig naar de clubavond? Vanaf donderdag 2 juli kunnen we weer starten. Uiteraard met 1,5 meter bij de inschrijvingstafel en op terras ook afstand houden. Maar dat gaat ons lukken.

Wat is de Clubavond?

De Clubavond is een ideale gelegenheid om zonder afspraak met andere leden te tennissen. Bij de Clubavond zijn leden met alle speelsterktes welkom en voor nieuwe leden is de Clubavond een gezellige manier om in contact te komen met andere enthousiaste tennissers. De Clubavond start, van april tot oktober, elke donderdag om 20.00 uur en duurt tot 23.00 uur. Er worden meerdere rondes gespeeld van 40 minuten en het is dan ook geen probleem als je de start van de Clubavond niet haalt. Wel vragen we je om 15 minuten voor aanvang van de volgende ronde aanwezig te zijn. De rondetijden zijn: 20:00, 20:40, 21:20, 22:00, 22:40. De donderdagavonden eindigen vaak op het terras (of binnen in het clubhuis) onder het genot van een drankje.

Elke donderdagavond zal een van de deelnemers aan de Clubavond zorgdragen voor de indeling naar sterkte zodat er leuke afwisselende partijen gespeeld kunnen worden. Speel jij vaker mee met de Clubavond, schrijf je dan in als indeler via de dienstenplanner, zodat jij en de rest het hele seizoen weer kunnen genieten van leuke potjes tennis. Dit jaar zorgen we er voor dat één persoon de hele avond achter de tafel zit, in combinatie met een bardienst. Heb je nog niet zoveel ervaring, dan is er altijd wel iemand die je op weg kan helpen! In principe speel je dus één avond zelf niet.

De data van de Clubavonden kun je terugvinden in de Activiteitenkalender op deze website.

Vragen?

Voor vragen kun je terecht bij Wietske Fokkinga via [email protected].

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen