Veteranentoernooi


Door: De Veteranentoernooicommissie (Bart, Coen, Vincent en Rob)

Dit jaar vindt het 65e Rapiditas Veteranentoernooi plaats op zaterdag 4 en zondag 5 september. Het thema is dit jaar 'Rapiditas goes Latin America'.

Zoals je van ons gewend bent worden het 2 dagen met tennis, entertainment, cadeaus, hilariteit, ontspanning, muziek, diner en zaken die niets met tennis, maar alles met gezelligheid te maken hebben.

Op zaterdag 4 september word je vanaf 12.00 uur ontvangen met een lunch, koffie en gebak om vervolgens heerlijke potjes tennis af te wisselen met amusement en ontspanning. Vanaf 18.00 uur start de borrel met aansluitend een fantastisch diner en een geweldige avond in Latin America.

Op zondag 5 september spelen we vanaf 12.00 uur en is om ca. 16.00 uur de prijsuitreiking en de inmiddels in wijde omgeving bekende loterij. Omdat er slechts ruimte is voor 100 deelnemers stellen wij je in staat om via de vóór inschrijving ook dit jaar van deelname verzekerd te zijn.

Inschrijving
Je kan je zoals altijd met een team van 2 personen inschrijven. Maar om zo veel mogelijk mensen in de gelegenheid stellen om deel te nemen aan de wedstrijd, stellen wij het toernooi ook open voor teams van 3 personen. Je mag zelf bepalen wie er wanneer speelt. Er kan zelfs na iedere game worden gewisseld. Inschrijven kan alleen via het mailadres [email protected]. De inschrijfkosten voor het toernooi bedragen € 25,- per persoon. Dit is inclusief koffie, gebak, lunch en borrelsnacks.

Bij inschrijving aangeven uit hoeveel personen het team bestaat, naam van iedere speler en zijn speelsterkte. Je kan geen verhinderingen opgeven! Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van het complete inschrijfgeld. Je ontvang hiervoor een Tikkie. Graag ook je mobiele nummer vermelden.

Diner
Op zaterdagavond wordt er rond 19.00 uur op de club gegeten. Omdat het diner dit jaar door een gerenommeerd cateringbedrijf verzorgd wordt is het alléén bij voorinschrijving mogelijk om deel te nemen aan het diner. Het wordt wederom een hoogstaande culinaire avond. Wij vinden het gezelligwanneer zoveel mogelijk spelers, partners en kinderen hieraan deelnemen. De kosten voor het diner bedragen € 25,00 per persoon.

Schrijf je snel in want de ruimte is beperkt.