Veteranentoernooi

Dit jaar vindt het 66ste Rapiditas Veteranentoernooi plaats op zaterdag 3 september. Het toernooi staat dit jaar in het teken van Hans Reintjes, de vader van Coen Reintjes die afgelopen 27 mei na een kort ziektebed is overleden. Hans zal op 3 september 83 jaar zijn geworden. In tegenstelling tot eerdere jaren vindt dit toernooi alleen op zaterdag plaats en start om 10.00 uur met een lichte brunch. Rond 17.30 uur start de borrel met aansluitend het diner en een gezellige feestavond met deels live muziek. Uiteraard zal het aan niets ontbreken en doen we als organisatie ons best om ergens deze dag ook nog de loterij te laten plaats vinden. Vanwege het grote succes in 2021 zal er ook dit jaar weer een cocktailbar aanwezig zijn.

Inschrijving

Je kan je zoals altijd met een team van 2 personen inschrijven. Om zo veel mogelijk mensen in de gelegenheid te stellen om deel te nemen aan de wedstrijd, stellen wij het toernooi ook open voor teams van 3 personen. Je mag zelf bepalen wie er wanneer speelt. Er kan zelfs na iedere game worden gewisseld. Opgeven kan bij Coen Reintjes via 06-53 96 60 28.

Kosten

De inschrijfkosten voor het toernooi bedragen €22.50,- per persoon.

Bij inschrijving aangeven uit hoeveel personen het team bestaat, naam van iedere speler en speelsterkte. Je ontvangt dan een tikki. We hebben een beperkt aantal plaatsen. Heb je betaald, dan ben je zeker van deelname.

We sturen geen reminder, dus betaal direct als je een tikki ontvangt.

Diner

Op zaterdagavond wordt er op de club gegeten. Omdat het diner dit jaar wederom door een gerenommeerd cateringbedrijf verzorgd wordt, is het alléén bij voorinschrijving mogelijk om deel te nemen aan het diner.
Wij vinden het gezellig wanneer zoveel mogelijk spelers, partners en kinderen hieraan deelnemen. De kosten voor het diner bedragen €27,50 per persoon.

Meer informatie

Voor vragen kun je terecht bij de Veteranentoernooi Commissie via [email protected] of bel naar Coen Reintjes via 06-53 96 60 28.