Schrijf je in voor een dienst

08 februari 2023


Door: Verenigingsmanager

Vanaf heden kun je weer je diensten voor de eerste helft van het jaar inplannen met de dienstenplanner op de website of via de KNLTB ClubApp. Naast bardiensten zijn er ook diensten als baan en groenonderhoud of baancommissaris. 

Wat zijn de spelregels:

We vragen iedereen van 18 t/m 70 jaar een dienst uit te zoeken. Voor elke dienst krijg je 3 punten. Het is de bedoeling dat je op deze manier 6 punten (per jaar) verzameld. Meer mag natuurlijk altijd! 

Competitiespelers dienen zich bij voorkeur in te schrijven voor de bardiensten tijdens de competitie (vrijdag, zaterdag of zondag), de clubkampioenschappen (10-17 juni) of andere toernooien.

Heb je al wat ervaring met de bardienst, schrijf je dan in voor de drukke momenten, zoals de zaterdag tijdens de voorjaarscompetitie, de thuisspeeldagen van ons Eredivisieteam (eind mei) en het open toernooi in juli (na de vierdaagse). De deadline voor het inplannen van je diensten is 1 maart. Wil je nu je dienst inplannen? Dat kan via de KNLTB ClubApp of via de website. Hoe eerder je inschrijft hoe meer keus je hebt om een datum naar keuze uit te zoeken! 

Barinstructie

In 2023 zullen er weer barinstructies worden gegeven. De data kun je vinden in de activiteitenkalender op de website. Mocht je willen deelnemen aan de instructie schrijf je dan in via de agenda in de KNLTB ClubApp of stuur een mail naar [email protected]

Certificaat Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) 

Volgens de Drank- en Horecawet zijn alle barvrijwilligers wettelijk verplicht in het bezit te zijn van een IVA-certificaat. Dit certificaat behaal je na het doen van een online test (duur ongeveer 20 minuten). Check de website voor meer informatie en het behalen van het certificaat https://www.tvrapiditas.nl/vrijwilligersbeleid_en_barregels

Baan en Groenonderhoud

Tijdens deze dienst krijg je instructie van een lid van de parkcommissie. Op maandag helpen ook leerlingen mee van Focus.

Participatiebijdrage

Mocht je geen tijd hebben om een dienst in te plannen dan kun je participeren via de participatiebijdrage. De hoogte van de bijdrage wordt tijdens de Algemene Ledenvergadering vastgesteld. In 2022 bedroeg deze €60. Mocht je hiervoor kiezen, stuur dan een mail naar [email protected] o.v.v. participatiebijdrage 2023. Je ontvangt dan geen mails meer voor het inplannen van diensten.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen