Doe mee met de Clubochtend!

05 juli 2020


Door: Albert Ellen en Mieke Stikkelbroeck

Kom je ook gezellig naar de clubochtend? Sinds begin juni is de clubochtend weer van start gegaan. Iedere donderdagochtend vanaf 9.30 uur precies wordt er twee keer 45 minuten gespeeld in wisselende samenstelling. Dit seizoen voor het 12e jaar. 

Wat is de clubochtend?

Wil je buiten jouw reguliere tennisafspraken best wel wat extra’s doen voor een goede conditie? Ben je bereid om luie spieren nóg vaker aan te spannen om een goed figuur te houden? Gaat het daarbij niet om oehoe oehoerend hard te scoren, zogezegd om een goed figuur te sláán, maar om een leuke partij tennis? Dan is de clubochtend echt iets voor jou!

Iedere donderdagochtend vanaf 9.30 uur precies wordt er twee keer 45 minuten gespeeld in wisselende samenstelling. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd voor de clubochtendteamleider die het graag iedereen naar de zin wil maken qua opstelling. Als je één keer spelen genoeg vindt, is dat geen bezwaar. Je hoeft voor de clubochtend zelfs niet van te voren af te hangen, conform de corona gang van zaken. Kom gewoon naar het park. Nu per 1 juli de maatregelen opnieuw versoepeld zijn, kunnen we zelfs weer genieten van een kopje koffie na afloop. Je gaat in elk geval naar huis met winst aan de conditie en het gevoel dat je jezelf én anderen een groot plezier hebt gedaan.

De data van de Clubochtenden kun je terugvinden in de Activiteitenkalender op deze website.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen