Rapiditas Renoveert #10 - Muren gestuukt, tegels gelegd en houtwerk geschuurd

21 februari 2021


Door: De Opknapcommissie

In deze rubriek informeren we je over de voortgang van de renovatie van ons clubhuis. Er is veel gebeurd sinds de laatste update! Hierboven staan enkele foto's van de huidige situatie in de kantine, dames- en herenkleedkamers.

Afgelopen week zijn de muren in het clubhuis gestuukt. Dit geldt ook voor de nieuwe tussenmuur. Ook zijn de tegels in de kleedkamers gelegd. Binnenkort worden de toiletcabines geplaatst en het plafond geïnstalleerd!

Afgelopen vrijdag, zaterdag en zondag hebben meerdere enthousiaste leden opruimwerkzaamheden verricht, al het houtwerk in de kantine geschuurd en de achterwand van de bar in de grondverf gezet. De kozijnen, deuren, pilaren en muren zijn klaar om volgende week zaterdag 6 maart geschilderd te worden. Lijkt het je leuk om hierbij te komen helpen, neem dan contact op via [email protected] of door onderaan dit artikel een reactie te plaatsen.

Adopteer bij Rapiditas

Wil je op een andere manier een steentje bijdragen? Adopteer dan een meubel om het clubhuis nog sprankelender te maken! Ga naar www.adopteerbijrapiditas.nl, maak je keuze, geef je (team- of bedrijfs)naam en eigen adres op en betaal veilig en vertrouwd met iDeal. Zodra alles is geadopteerd krijg je een mailtje met meer informatie over de vermelding en de activiteit voor alle donateurs. Let op: OP=OP. 

Nieuwscategorieën


Reacties

avatar
Martijn de Klerk 27-02-2021 17:41

Hartstikke leuk, tot dan!

avatar
Eline Vervoorn 27-02-2021 12:53

Thanks voor de reactie. Laat ik 6 maart schilderen in mijn agenda staan!

avatar
Martijn de Klerk 26-02-2021 12:25

Hoi Eline. Nee hoor, nog steeds 6 maart. Zat een klein foutje in de tekst hierboven. Is inmiddels gecorrigeerd ;)

avatar
Eline Vervoorn 26-02-2021 09:10

In een eerdere communicatie las ik dat schilderwerk op 6 maart zou plaatsvinden. Is dit verplaatst naar 27 februari?

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen