Schrijf je in voor de KNLTB Competitie 2020

25 mei 2020


Door: De Technische Commissie

Vanwege de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus heeft de KNLTB besloten de Voorjaarscompetitie 2020 te verplaatsen naar het najaar. Deze unieke competitie krijgt de naam: KNLTB Competitie 2020.

Of de KNLTB Competitie 2020 in het najaar definitief door kan gaan is afhankelijk van de ontwikkelingen in de komende maanden en of de maatregelen het tegen die tijd toelaten zulke omvangrijke competities te spelen. De KNLTB volgt hierbij de maatregelen en adviezen van het kabinet en het RIVM. We hebben ook scenario's klaarliggen waarbij we bijvoorbeeld de startdatum opschuiven, om de week spelen of in kleinere poules spelen. Hoe dan ook, het belooft een uniek competitieseizoen te worden!

Hoe ziet de KNLTB Competitie 2020 er uit?

We gaan er nu vanuit dat officiële cluboverstijgende wedstrijden in september weer zijn toegestaan en dat de KNLTB Competitie 2020 dan kan starten. Voor de verschuiving van de competitie geldt dat dezelfde competitiesoorten en klassenopbouw worden aangeboden als bij de Voorjaarscompetitie. Hierdoor is de KNLTB Competitie 2020 voor alle spelers, ook de tennissers in de speelsterkte 1-4, een aantrekkelijke competitie. Er wordt niet gespeeld om promotie/degradatie.

De speeldata zijn de vrijdagavonden en zaterdagen vanaf 11 september t/m 24 oktober. De 3 daarop volgende weekenden zijn inhaaldata.

Wil je graag meedoen aan de KNLTB Competitie 2020? Geef je dan vóór 10 juni op door een e-mail te sturen naar de Technische Commissie. Waarschijnlijk zullen veel voorjaarsteams nu doorschuiven naar het najaar, waardoor er weinig ruimte is voor nieuwe spelers. Zelf lobbyen voor een plaatsje bij bestaande teams is het meest effectief gebleken… Geef daarbij ook goed aan of je vrijdagavond, zaterdag overdag of zondagmiddag wilt spelen.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen