Update Clubavond: Enkele wijzigingen in het reglement

15 juni 2021


Door: Clubavondcommissie

Inmiddels zijn 8 Clubavonden doorgegaan, 32 ronden gespeeld en in totaal hebben 229 deelnemers in 9 weken deelgenomen. Slechts 1 keer is de Clubavond afgelast. Een mooi resultaat! Buiten de enthousiaste vaste kern deelnemers sluiten wekelijks nieuwe leden aan bij de Clubavond.

De Clubavond is een ideale gelegenheid om zonder afspraak met andere leden te tennissen. Bij de Clubavond zijn leden met alle speelsterktes welkom en voor nieuwe leden is de Clubavond een gezellige manier om in contact te komen met andere enthousiaste tennissers. Kom je ook een keer meedoen? Schrijf je dan in via de KNLTB Clubapp. Via de website is dit helaas momenteel nog niet mogelijk. Meer informatie over de Clubavond kun je hier vinden.

Elke donderdagavond kunnen wij gebruik maken van 6 banen. Dit houdt in dat 24 deelnemers per ronde kunnen spelen. Om nog meer mensen de mogelijkheid te geven om een keer mee te doen hebben wij als commissie enkele wijzigingen in het reglement aangebracht. Het reglement kun je hier vinden of bij het agenda item in de KNLTB ClubApp.

Vragen?

Voor vragen kun je terecht bij de Clubavondcommissie via [email protected].

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen