Eredivisie live@ Rapiditas op 31 mei, 1 juni, 2 juni en 4 juni

19 mei 2024


Door: Eredivisiecommissie

Op zaterdag 25 mei gaat de KNLTB KIA Eredivisie Gemengd van start. De sterkste tenniscompetitie van Nederland waaraan nationale en internationale proftennissers deelnemen. Dit is een uitgelezen kans om toptennis van dichtbij mee te maken in de regio Nijmegen. Rapiditas komt voor de 10e keer op rij uit in de KNLTB Eredivisie Gemengd.

Het speelschema ziet er als volgt uit:

Speeldag 1: zaterdag 25 mei UIT - Amstelpark 

Speeldag 2: zondag 26 mei UIT - Baarn 

Speeldag 3: vrijdag 31 mei THUIS - Daisy (aanvang 12:00 uur)

Speeldag 4 zaterdag 1 juni THUIS - Zandvoort (aanvang 12:00 uur)

Speeldag 5: zondag 2 juni THUIS - Naaldwijk (aanvang 12:00 uur)

Speeldag 6: dinsdag 4 juni THUIS - Leimonias (aanvang 13:00 uur)

Speeldag 7: donderdag 6 juni UIT - Alta

Wil je op de hoogte blijven van alles rondom het Eredivisieteam? Meld je dan nu aan voor de Whatsapp fangroep waarin je alle nieuwtjes ontvangt over opstellingen, tussenstanden en andere interessante inside-informatie. Let op: de eerste 30 leden ontvangen 2 gratis consumptiebonnen die te verzilveren zijn tijdens de thuiswedstrijden. Aanmelden kan via deze link.

Op de eerste thuisspeeldag op vrijdag 31 mei wordt er een Jeugdclinic door onze Eredivisiespelers georganiseerd. Rapiditas leden evenals jeugdleden van andere Tennisverenigingen uit Nijmegen zijn van harte welkom om hieraan mee te doen. Deelname kan per inschrijving via dit formulier

Op de tweede thuisspeeldag zaterdag 1 juni wordt een bijeenkomst voor de Sport-Community Nijmegen georganiseerd waaraan ca. 30 buurtsport- en tenniscoaches deelnemen. Naast het Eredivisieteam zullen er gedurende de hele dag toppers op de baan zijn voor de reguliere competitie. Aan het einde van de dag zullen de flower power hits en vele andere populaire nummers uit de speakers klinken voor een dansje en een drankje tijdens het afsluitingsfeest van de competitie. Voor competitiespelers en toeschouwers organiseert Baan 6 op deze dag ook een Barbecue. Specialist Jory komt deze dag langs om zijn kunsten te vertonen op een echte OFYR barbecue. Wat is een OFYR? Een OFYR is een kooktoestel waarop met vuur gebakken wordt. Barbecueën wordt hierdoor een heus spektakel wat je niet wilt missen. Rapiditas leden kunnen zich vooraf opgeven via deze link. Voor toeschouwers geldt “Op is Op”. Baan 6 verzorgd op alle thuisspeeldagen de keuken met een aangepaste menukaart. Naast het normale assortiment word er ook nog een heerlijke selectie aan daghappen geserveerd. Waarbij er voor iedere daghap ook een vegetarische variant te bestellen is. 

Op de derde thuisspeeldag zondag 2 juni staan activiteiten en invulling voor de gehele familie op het programma. Springkussen, jeugdactiviteiten en verschillende stands. Kortom, vermaak voor de gehele familie voor jong en oud!  

Op de vierde thuisspeeldag dinsdag 4 juni verwelkomen wij Ecobit, de trouwe sponsor van het Eredivisieteam, met het gehele personeel voor een gezamelijke lunch.

Daarnaast zijn op alle dagen tribunes aanwezig en is ons grote terras geopend, beide naast de twee wedstrijdbanen van het Eredivisieteam. Dus volop mogelijkheden om onder het genot van hapjes & drankjes naar tennis te kijken! 

Het wedstrijdprogramma, de uitslagen en standen zijn vanaf de start te vinden op: TopTennis.nl of via MijnKNLTB.nl

Wil je meer weten of heb je nog vragen stuur een mail naar de Eredivisiecommissie via [email protected].

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen