Pink Summer Sports Tennis ook dit jaar weer op Rapiditas

19 mei 2024


Door: Verenigingsmanager

Na het succes van vorig jaar organiseert Gay Sport Nijmegen ook in 2024 een tennistoernooi tijdens het Pink Summer Sports toernooi. Laat die bal niet aan je voorbijgaan!

Op zaterdag 22 juni 2024 vegen we de banen van TV Rapiditas weer strak aan voor een sportief en gezellig toernooi  met heren, dames en gemengd dubbels met wisselende partners. De wedstrijden worden gespeeld van 10.30 uur tot 16.00 uur. 

Je kunt voor het Tennistoernooi individueel inschrijven en spelers van elk niveau, leeftijd en land kunnen meedoen. En ja, ook hetero's zijn van harte welkom! De wedstrijdindeling gaat op sterkte op basis van KNLBT- en/of GLTA-rating. Bij dit toernooi draait het om de gezelligheid: samen een balletje slaan en socialiseren.

Programma
Het programma ziet er onder voorbehoud als volgt uit:

10.00 uur – inloop met koffie en thee
10.30 uur – 12.30 uur – 3 rondes tennis
12.30 uur – 13.30 uur – gezamenlijke lunch
13.30 uur – 15.30 uur – 3 rondes tennis
15.30 uur – 16.00 uur – ludiek eindspel en proosten

Om deel te nemen betaal je 25 euro. Daar zit een lekkere lunch bij inbegrepen. Bij je inschrijving kun je dieetwensen aangeven.

In de avond is er optioneel een diner een feest in het Centrum van Nijmegen met andere sporters van Pink Summer Sports. De zondag wordt afgesloten met activiteiten tijdens de Regenboogmarkt van COC Nijmegen.

Meer info en vragen over tennis:
Aanmelden kan hier t/m 15 juni. Ben je te laat en wil je toch meespelen, stuur dan een email zodat we je op de wachtlijst kunnen zetten. Vaak komen er op het laatst nog wat plekken vrij.

Voor meer informatie zie https://gaysportnijmegen.nl/ of stuur een mail naar [email protected]

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen